Pic

Silver Tie zet eerste stappen in Brussel

Silver Tie is ready for the next level! We zijn momenteel volop bezig met de oprichting van een nieuwe vestiging in Brussel. Onze enthousiaste Laura zal dit nieuwe avontuur in goeie banen leiden. Zij vertegenwoordigt Silver Tie al geruime tijd op de eventlocatie ‘Brussels Expo’ en neemt deze uitdaging er graag bij.

We koesteren de ambitie om, in navolging van Gent en omstreken, ook in onze hoofdstad een gevestigde waarde te worden in de wereld van horeca en events. Om ‘Silver Tie Brussel’ op een geduldige manier te laten groeien en van bij het begin een kwaliteitsvolle service te kunnen bieden, staat onze Gentse vestiging klaar als stevige back-up. Met deze twee kantoren als uitvalsbasis kunnen we de meest uitdagende projecten aan in heel België tot zelfs ver over de landsgrenzen!

Silver Tie Brussel heeft inmiddels al enkele belangrijke stappen genomen. Zo zijn we volop bezig met de werving van medewerkers en is er al een eerste equipe geselecteerd en getraind. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven indien je op de hoogte wil blijven over de verdere ontwikkelingen. Je ontvangt van ons dan zeker een uitnodiging voor de officiële opening.

Veel succes Laura!