Op zoek naar flexibele medewerkers?

Contacteer ons
-Silver is the new gold-

Bezorg jouw gasten een topbeleving!

Of je nu mensen ontvangt in je horecazaak, een feest verzorgt als cateraar of klanten verwelkomt tijdens een zakelijk event, het is altijd spannend om dé perfecte crew samen te stellen die begrijpt wat jij bij je publiek wilt bereiken. Silver Tie stuurt wekelijks meer dan 500 enthousiaste en opgeleide medewerkers uit naar bedrijven, restaurants, exclusieve feestjes, festivals en events in heel Vlaanderen, Wallonië, tot zelfs ver over de landsgrenzen.

Enthousiaste medewerkers

Silver Tie medewerkers zijn gedreven en doen hun job met de glimlach. Ze nemen hun rol op in het team en passen zich aan elke situatie aan.

Ervaren en getraind

Onze medewerkers kunnen zelfstandig aan de slag gaan. We beschikken ook over leidinggevende profielen. Zo kan jij je focussen op je kerntaken.

Eén aanspreekpunt = tijdswinst voor jou

Jouw contactpersoon zorgt voor een snelle en accurate opvolging van elke personeel-aanvraag, met duidelijke en efficiënte communicatie.

Ook voor langere tewerkstelling

Onze focus ligt op losse en flexibele opdrachten maar we hebben ook medewerkers die je voor een langere periode kan inschakelen.

Event medewerkers

Hosts en hostessen

Onze stijlvolle hosts en hostessen ontvangen jouw gasten met de glimlach. In samenspraak gaan we op zoek naar de kleding en stijl die perfect aansluit bij jouw event.

Promotiemedewerkers

Onze promo girls & boys zijn getraind, enthousiast en steeds representatief. Ze worden voornamelijk ingeschakeld om flyers en samples uit te delen of om demonstraties te geven. Ze spreken mensen aan en doen een vlotte babbel.

Logistiekers en opbouwmedewerkers

Onze opbouwmedewerkers en stagehands staan in voor de opbouw en de afbraak van evenementen. Ook het laden en lossen van vrachtwagens valt hieronder. Het zijn harde werkers die graag de handen uit de mouwen steken.

Parkingmedewerkers

Onze parkingboys zorgen ervoor dat er geen verkeerschaos ontstaat in de buurt van het evenement door de gasten snel en efficiënt naar hun parkeerplaats te coördineren.

Horeca en catering medewerkers

Chefs

Onze chefs kunnen tijdelijk de leiding van jouw restaurant of grootkeuken overnemen. Ook bedrijven die een evenement organiseren waar ze zelf instaan voor de catering, kunnen beroep doen op onze chefs. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en leiden alles in goede banen.

Hulpkoks

Onze hulpkoks bieden assistentie aan jouw chef en geven leiding aan het keukenpersoneel. Ze werken mee aan bereidingen, staan garant voor kwaliteit en smaak en zien toe op de hygiëne.

Commises

Onze commises zorgen voor de mise-en-place, kunnen garnituren, koude sauzen, soepen, voorgerechten en nagerechten bereiden volgens de instructies. Ze hebben ervaring in het schikken en garneren van gerechten en zijn op de hoogte van alle veiligheidsnormen en hygiënevoorschriften.

Kelners

Onze kelners hebben ervaring in het serveren en afruimen van drank, hapjes en gerechten. Ze kunnen ook worden ingeschakeld aan het buffet, achter de bar, of om tafels te dekken en decoreren.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over Silver Tie? Of wil je een personeelsaanvraag doorsturen? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou binnen de 24u!
Inschrijven voor de nieuwsbrief


image

Wat vinden onze klanten van Silver Tie?

 • “Silver Tie staat garant voor jonge en gedreven medewerkers voor elk type event.”
  Jeroen Heldenbergh, Events Verantwoordelijke Bierkasteel Van Honsebrouck
 • “Silver Tie en Cocktail Flavours: twee dynamische bedrijven die 'out of the box' denken, zorgt voor de 'perfect shake'!”
  Vanessa Van Ghelder, Artistic Director Cocktail Flavours
 • “Super samenwerking met top-medewerkers, dat is Silver Tie!”
  Gunda Haelterman, Zaakvoerster Restaurant Het Boerenhof
 • “Dankzij de stipte samenwerking met het Silver Tie - Team wordt culinair genieten in Kasteel Van Saffelaere nog aangenamer!”
  Herman Windey, Eigenaar Kasteel Van Saffelaere

Spring eens binnen!

Sint-Kwintensberg 47
9000 Gent
België

Bel ons!

Tel: +32 (0)9 247 02 03

Mail ons!

Email: gent@silvertie.be