Pic

Silver Tie bereikt nieuwe milestone met erkenning als uitzendkantoor

Vanaf 1 januari 2018 opereert Silver Tie als een uitzendkantoor met Vlaamse, Brusselse en Waalse erkenningen. Eenvoudig gezegd betekent dit dat we in orde zijn met alle wettelijke verplichtingen en personeel mogen tewerkstellen in het hele land. Onze onderneming heeft hiermee weer een nieuwe milestone bereikt. En ook voor onze medewerkers biedt het vele voordelen!

We vatten de vier belangrijkste wijzigingen hieronder even samen:

1) Silver Tie is voortaan juridisch werkgever en zal rechtstreeks de lonen uitbetalen, terwijl dit vroeger gebeurde door een collega-uitzendkantoor. Elke medewerker zal een intentieverklaring en werkpostfiche moeten ondertekenen vóór zijn of haar eerstvolgende opdracht.

2) Elke medewerker ontvangt voortaan zijn/haar contracten digitaal van Silver Tie. Deze zijn te raadplegen via Adminbox, een handig platform waar alle documenten toegankelijk zijn, ook voor wie bij verschillende uitzendkantoren aan de slag is.

3) Als werkgever staat Silver Tie juridisch in voor arbeidsongevallen. Wie dus een ongeluk heeft op het werk of onderweg naar en van het werk, kan dit rechtstreeks met een kantoormedewerker van Silver Tie opnemen.

De erkenningsnummers van HOSPITIUM GENT NV, de officiële naam van Silver Tie, vind je hieronder:

– Vlaams Gewest: VG 2194/U

– Brussels Gewest: 00436-406-20171020

– Waalse Gewest: W.DISP.1280

Het spreekt voor zich dat we zeer tevreden zijn met deze erkenningen. We blijven inzetten op leuke en flexibele jobs voor studenten en keukentalenten!