image

Zoek je een flexibele studentenjob?

Via Silver Tie krijg je toegang tot een arsenaal aan jobs in de bruisende wereld van horeca & events.

Breed aanbod

Je werkt op exclusieve party's, festivals en events of gaat aan de slag in de horeca.

Véél flexibiliteit

Je werkt alleen wanneer het jou past. Zo kan je werken en studeren perfect combineren.

Wekelijkse uitbetaling

Je hoeft dus geen maand te wachten alvorens je loon op je rekening staat.

Toffe sfeer

We zorgen niet alleen voor leuke en uitdagende jobs maar ook voor coole collega's!

Gratis training

We zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat en stevig in je schoenen staat.

Veel extra's

Naast het werk organiseren we veel feestjes en kan je deelnemen aan teamactiviteiten.

Kies de job die best bij je past

Kelner

Als kelner sta je in voor het serveren en afruimen van drank, hapjes en gerechten of het bedienen van gasten aan het buffet. Je kan ook worden ingeschakeld achter de bar, of om tafels en stoelen te schikken, servetten te plooien of tafels te dekken.

Host of hostess

Als host of hostess verwelkom je gasten op feestjes en evenementen met de glimlach. Je maakt hen wegwijs en zorgt ervoor dat ze zich meteen thuis voelen. Je kan ook worden ingeschakeld in de vestiaire of aan het onthaal om gasten te registreren of om toegangsbandjes of brochures uit te delen.

Promotiemedewerker

Als promogirl of promoboy promoot je het aanbod van een bedrijf of organisatie bij een bepaalde doelgroep. Je spreekt mensen aan, doet een vlotte babbel, deelt flyers en samples uit of geeft demonstraties.

Parkingmedewerker

Als parkingmedewerker ben je ervoor verantwoordelijk om het verkeer op de parking in goede banen te leiden. Door de gasten snel en efficiënt naar hun parkeerplaats te coördineren, zorg je ervoor dat er geen verkeerschaos ontstaat in de buurt van het evenement.

Opbouwer of logistieker

Als opbouwmedewerker of stagehand sta je in voor de opbouw en de afbraak van evenementen. Ook het laden en lossen van vrachtwagens valt hieronder. Deze job vereist heel wat spierkracht en inspanning. Het is daarom belangrijk dat je graag de handen uit de mouwen steekt en van aanpakken weet.

Keukenmedewerker

Als keukenmedewerker word je ingezet in de keuken van een restaurant, traiteur of grootkeuken en help je de kok bij de bereidingen. Je wast, schilt en kookt groeten en fruit, je maakt garnituren, je ruimt de keuken op en wast af. Voor een keukenjob is het belangrijk dat je stressbestendig bent en snel kunt werken.

Interesse? Registreer je!

Na jouw aanmelding krijg je binnen de 24u een e-mail van ons met extra informatie en een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Kort na het sollicitatiegesprek volgt de opleiding. You will be a Silver Tie Member in no time!Inschrijven voor de nieuwsbrief


“Toffe jobs op exclusieve party's en events, wekelijkse uitbetaling en een aangename teamspirit. Dat is Silver Tie! ”
—Ann-Sofie Haeck
Hostess
avatar

Spring eens binnen!

Sint-Kwintensberg 47
9000 Gent
België

Bel ons!

Tel: +32 (0)9 247 02 03

Mail ons!

Email: gent@silvertie.be