Combineer je studie met een flexibele job

Wil je buiten de lesuren, in het weekend of tijdens de vakantie een centje bijverdienen? Via Silver Tie krijg je toegang tot een afwisselend aanbod van studentenjobs!

Meld je aan als student

Verzilver jouw passie voor koken

Ben je chef, hulpkok of commis en zoek je extra werk? Of ben je hobbykok en wil je af en toe ervaring opdoen bij professionele chefs? Via Silver Tie ontdek je leuke en flexibele keukenjobs!

Meld je aan als keukenmedewerker
-Silver is the new gold-

Flexibele jobs voor studenten en keukentalenten

Via Silver Tie krijg je toegang tot een arsenaal aan jobs in de bruisende wereld van horeca & events. Een ideale bijverdienste voor studenten, koks en hobbykoks!

Smile!

Happy looks good on you.

Silver Tie medewerkers worden geselecteerd op basis van hun drive en attitude. We zorgen dus niet alleen voor toffe jobs maar ook voor coole collega's!

Connect!

A simple hello could lead to a million things.

We willen jouw specifieke talenten en behoeften leren kennen en je helpen met het uitbouwen van een waardevol netwerk.

Grow!

Don’t just go trough life, GROW trough life

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je krijgt een gratis opleiding. Zo ben je klaar voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Nieuwsberichten

Silver Tie zet eerste stappen in Brussel
Silver Tie is ready for the next level! We zijn momenteel volop bezig met de oprichting van een nieuwe vestiging in Brussel. Onze enthousiaste Laura zal dit nieuwe avontuur in goeie banen leiden. Zij vertegenwoordigt Silver Tie al geruime tijd op de eventlocatie ‘Brussels Expo’ en neemt deze uitd...
Lees meer
Onze event crew beleefde een fantastische nacht op Night Shift
Op zaterdag 24 maart gaf de Silver Tie 'event crew' alles van zichzelf tijdens de Gentse editie van Night Shift! Twintig stijlvolle event models defileerden op de catwalk en tien hostessen zorgden voor een enthousiast onthaal en een vriendelijke service aan de kassa’s. Night Shift verzamelt c...
Lees meer
Silver Tie zoekt content creators!
Ben jij creatief en ondernemend? Zit het bedenken van leuke content in je bloed en hebben de sociale media geen geheimen meer voor jou? Kom dan ons content team versterken! Silver Tie wil in 2018 van zich laten horen en is daarom op zoek naar bloggers, vloggers, fotografen en reporters om bijv...
Lees meer
onze partners
image

Word jij onze nieuwe ondernemer?

Als evenementen en werken met mensen jouw passies zijn, kan je niet ondernemend genoeg zijn. Wil je een eigen bureau starten? Silver Tie biedt jou de kansen!

Maak een afspraak

Spring eens binnen!

Sint-Kwintensberg 47
9000 Gent
België

Bel ons!

Tel: +32 (0)9 247 02 03

Mail ons!

Email: gent@silvertie.be