Benieuwd wat werken bij onze afdeling ‘People & Hospitality’ inhoudt?

Wij zijn gespecialiseerd in jobs voor studenten en flexibele medewerkers (m/v/x) voor retail, onthaal, promotie, logistiek, cleaning en horeca.

Wij geloven in het groeipotentieel van onze medewerkers. Daarom voorzien we een persoonlijk ontwikkelingsplan en bieden we trainingen en teamactiviteiten aan om je kennis en vaardigheden bij te schaven. De Silver Tie springplank helpt young graduates evolueren van een studentenjob tot de verdere uitbouw van hun carrière.

inschrijvingsformulier studenten / flexibele medewerkers

Na jouw aanmelding contacteren wij jou persoonlijk voor een eerste kennismaking. You will be a Silver Tie member in no time!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Silver Tie team visual

Young Graduates

Wij geven jonge mensen graag een kans. Wie wil starten in de professionele wereld, zit goed bij Silver Tie. Wij ondersteunen jongeren bij het uitbouwen van een carrière van stage tot eerste vaste job. Young graduates worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt, via opleidingen en teamactiviteiten.

Stuur ons je CV en kom eens langs op gesprek. We koppelen je graag aan één van onze partners voor een stage, studentenjob of netwerkevenement.

CONTACTEER ONS HIER

Heb je vragen?

BEKIJK DE FAQ

Vacature Inzenden

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.